Mitäs me miehistä, kun ei miehetkään meistä. Useinmiten naiset ja miehet luulevat, että seksi on kovin mustavalkoista. Naiset ajattelevat, että miehet ovat valmiita sekunnissa (ei sillä, ettei se yleensä ole juuri näin)  ja miehet, että naiset ovat valmiina heti kun miehen sormet vähän kostuvat... TOTUUS on, että miehet ja erityisesti naiset kaipaavat joskus enemmänkin kuin sen kahden minuutin esileikin.. Tässä vaiheessa vois sanoa että naiset ja miehet tykkäävät erityisesti suuseksistä.. siinä on kyllä vaaransa varsinkin yhden illan juttujen kanssa.. (kondylooma on yleistynyt myös miesten sukupuolitautina) Noh mitä siihen suuseksiin tulee.. MIEHET.. naisen römpsä ei oo mikään jugurttipurkin kansi.. ja naiset miehen puikko ei oo mikään nuolukivi. Tätä täytynee avata vähän tarkemmin.. luulen, että kaikki ei vielä tässä vaiheessa ole ymmärtäneet mitä edellä mainituilla asioilla tarkoitetaan..

Naisen pimperossa on klitoris ja reikä.. ja muut härpäkkeet.. anatomia haltuun ennen kuin sinne mennään räpeltämään. lehmän lipaisut voi jättää väliin ja sen lisäksi myös reiän ympärillä rämppäävät sormet.. ja joo kyllä se G-pistekin on olemassa.. Ymmärrettävää on, että harjoitus tekee mestarin. Jos et tiedä, KYSY! ja naisillekin voisi sanoa..  jos et tykkää, SANO! no joo tiedetään helpommin sanottu kuin tehty. Tämähän pätee nyt sitten myös toisinkin päin.. niin kutsuttu nuole mun puomi kovaksi ei tarkoita mitään kevyttä lipomista.. vaan kyllä sen munan voi ottaa ihan suuhunkin ja imu päälle, kädet käyttöön ja hampaat piiloon.. jos suu on kuiva voit ottaa avuksi liukkaria jotta mahdollistat myös parhaimman nautinnon itsellesi.

En nyt tarkoita, että sitä suuseksiä on aina harrastettava esileikkinä.. me naiset nautimme ihan vain silittelystä, intohimoisista suudelmista ja niistä suudelmista ympäri kroppaa. Ja en tiedä teistä muista naisista, mutta suudellessa vähiten kiihottava asia on ehdottomasti se kun miehen käsi lähtee puristelemaan tissejä.. ei siinä mitään jos ollaan jo kammarin puolella, mutta jos erityisesti selvinpäin uuden tuttavuuden kanssa ensimmäisten nopeiden suudelmien jälkeen käsi lähtee rintavarustuksen puolelle.. ni turha luulla, että sakset aukeaa :D

To be continued.. ens kerralla kirjoitan katastrofideiteistä.

-ANTA-